Enkronasmatch

HEJ KÄRA MEDLEM/SUPPORTER/FÖRÄLDER

NU BEHÖVER VI DIN HJÄLP TILL OCH FINANSIERA VÅR PARTNER MATCH

Under någon del av seriespelet brukar vi genomföra en så kallad 1-kronasmatch. Förra säsongen blev det inte möjligt att genomföra FIF-kronan, som tidigare arrangerats i över 10 år i rad. Vi tar nu nya tag denna säsong med detta arrangemang.

FIF spelar nu i Allettan för andra gången och för andra året och har återigen möjligheten att nå Play off, något som mycket väl kan avgöras i denna match.

För oss som förening är arrangemanget en av våra största enskilda intäktsmöjligheter, samtidigt är det ett unikt tillfälle att ge publiken ett tillfälle att gå på hockey gratis och att skapa en hockeyfest.

16 Mars hemma mot Borlänge HF är tanken att FIF-kronan ska gå av stapeln

Vi vänder oss därför nu till er medlemmar och supportrar och hoppas ni vill hjälpa oss och stötta oss. Kanske just du arbetar på ett företag som vill ge ett stöd till föreningen genom att fylla i blanketten som ni lämnar in till er ledare eller kanske du vill ge ett bidrag själv, antingen ett fast belopp eller valfri summa per åskådare. Det som just ert lag bidrar med behåller ni i laget 25% av själva.

Väljer ni fast belopp så kommer detta att vara enklast genom tickster  eller Swich nr 123 149 38 73, märk då swishen med enkronasmatchen och eventuellt det FIF-lag ni vill stötta.

Nu hoppas vi på ditt stöd och att vi naturligtvis syns på Ängevi 16 mars Kl 19:00

Christer Larsson