KANSLIST/MARKNADSFÖRARE

Forshaga IF är en förening i Forshaga kommun som bildades 1907. Föreningen bedriver verksamhet inom ishockey och fotboll. Nu söker vi en kanslist på heltid. Arbetet innefattar administration kring sporterna och försäljning av sponsring, reklam samt marknadsföring av arrangemang. Du kommer att jobba i ett team där det krävs lyhördhet, flexibilitet och engagemang.

Din bakgrund:

Du har ett idrottsligt intresse, fullgjord gymnasieutbildning och god datorvana (Office paketet), du har en god organisationsförmåga och förmågan att både strukturera ditt arbete och dokumentera detta för framtiden.

Vi ser gärna att du har säljvana och har god kommunikativ förmåga. Att uttrycka sig väl i tal och skrift är ett stort plus. Vi ser mycket till personliga egenskaper när vi anställer.

Som person är du öppen och orädd att ta i när det behövs och gillar ha många bollar i luften. Du är hjälpsam och bra på att möta medlemmarnas behov varje dag.

Intresserad?

Maila ditt personliga brev samt CV till oss.
Skriv “Kanslist FIF” i ämnesraden. Vi tar emot ansökan via epost: kanslist@forshagaif.se
Urval sker löpande så vänta inte, men sista ansökningsdag är 27/5 2016.